Zuidvogels 2 – Montvoort 2

Afgelopen zaterdag vond op het sportpark de Wolfskamer de wedstrijd plaats tussen het tweede van Zuidvogels tegen het tweede van Montvoort. Op een mooie zonnige ochtend begon de wedstrijd onder leiding  van de arbiter A. Bax. De wedstrijd was vanaf minuut een al stevig maar ook slecht voetbal van beide kanten. Dit werd gekenmerkt in de 6e minuut van de eerste helft waarbij de arbiter een terechte rode kaart gaf aan een speler van Montvoord voor het geven van een elleboogstoot. Een hele terechte beslissing van de leidsman om hier voor rood te geven. Zuidvogels met een man meer kon geen vuist maken tegen Montvoort met slecht aanvallend voetbal en weinig beleving kwamen ze in de eerste helft nog op een terechte achterstand naar een goed uitgevoerde aanval van Montvoort.  In de tweede helft veranderde niet heel veel Zuidvogels met een man meer speelde niet beter en creëerde  geen echte kansen. Ze kwamen gelukkig op 1-1 door een fout van de keeper van Montvoort. Deze keeper had last van het polletje van van Breukelen (op het kunst grasveld van Zuidvogels). Daarna na een mooie aanval kwam Zuidvogels op 2-1 maar dit konden ze niet lang vast houden. Snel daarna maakte Montvoort de 2-2 en geen van beide elftallen kon de overwinning naar zich toe trekken. Over de hele wedstrijd gezien ook een terechte uitslag .