Het eerste module van de cursus zit er op en deze heb ik met vlag en wimpel gehaald met 10 van de 10 punten die je kon halen.

In deze module ging het vooral over de introductie van fotografie. Met daarin de onderwerpen

  • Compact en Spiegelreflex Camera’s
  • Lenzen (Prime, Zoom, Fish eye, Macro, Tele en Groothoek lensen)
  • Accessoires (filters, monopods, tripods etc)
  • De basis termen die gebruikt worden in fotografie

Aan het einde van alle sub onderwerpen krijg je een quiz om te kijken of je alle uitleg goed begrepen hebt. Als laatste krijg je een Examen waar je minimaal 7  punten moet halen van de maximaal haalbare 10 punten. En ik moet zeggen voor deze module vond ik het examen niet moeilijk en daarom haalde ik ook 10 uit de 10 punten die je kan halen.  Ik kan wel zeggen Super gedaan Vincent.