Afgelopen zondag ben ik met mijn vrouw zonder kinderen naar naar de Weerribben en Giethoorn geweest. ‘s Morgens hadden we een fluisterboot gehuurd (bij B&B Mol Giethoorn). Het was wel koud met de wind die er stond en geen zon. Dat was wel jammer maar heerlijk gevaren over het water en genoten van de rust die er was. Omdat wij zo vroeg gingen waren er nog maar heel weinig mensen op het water. De eerste 2 uur hebben we maar 1 ander bootje gezien. Daarna omdat het tussen 12 en 1 was, zag je veel meer bootjes het water op gaan en de route volgen die er uitgezet is.  Een mooie route met mooie natuur alleen het weer viel een beetje tegen.

Na het varen zijn we gaan wandelen in het park van Staatsbosbeheer in Ossenzijl. Een mooie natuurlijke route met veel libelles en vogels. Een mooie route om nog een keer terug te komen en deze nog eens te lopen.

voor de foto’s klik hier