Ik heb vandaag de beslissing genomen om een nieuwe foto tas aan te schaffen om tijdens wandelingen te gebruiken. Het is een LowePro Flipsite 400 geworden. Een grote Foto tas waar al mijn foto spullen in passen zodat ik het onderweg mee kan nemen en nooit met de verkeerde lens bij een situatie kom te staan.

Hier onder zijn een foto van de tas die ik besteld heb.

De rede dat ik voor deze tas gekozen heb is omdat in deze tas mijn lenzen passen maar ook mijn kabels, voedingen, batterijen en ook mijn tablet en/of netbook.  En de review die ik gelezen heb over deze tas was erg goed (zie hier). Een aantal voordelen van deze tas is dat het een compartiment heeft die aan de binnen kant alleen maar te openen is hier door kan je ergens rond lopen en hoef je niet bang te zijn dat mensen dingen uit je tas stelen omdat ze niet bij je camera spullen kunnen komen. Verder heeft deze tas nog de mogelijkheid om een statief mee te nemen en een regen hoes dat alles beschermt tegen de regen.

Ik heb mijn tas besteld bij CameraTools.nl Dit omdat ik met deze web winkel goede ervaringen heb en ze hem ook het voordeligst aanbieden