Altijd veel te veel. Maar ja dat komt ondat ik niet in een situatie wil komen dat ik de verkeerde lens bij mij heb of foto’s moet verwijderen van mijn kaartje omdat het er anders niet meer op past.

IMG_8496 (Medium)

In deze mooie rugzak zit vandaag

 

Canon 600D bodya

Canon 580EX II

Canon 50mm 1.8

Tamron 18-270 VC

Tamron 90mm 2.8 Macro

Sigma 50-500mm Telelens

 

3x 32GB Geheugen kaart

2x 8 GB Geheugen kaart met op 1 Magic Latern.

1x 4 GB Geheugen kaart

 

Een verleng kabel voor mijn flitser

een draadontspanner

12 Oplaadbare batterijen voor mijn flitser

1 extra accu voor mijn camera

en natuurlijk mijn statief.

 

Nu ik dit opschrijf is het eigenlijk best wel heel veel wat ik elke keer mee neem. Maar ja zoals al eerder geschreven ik wil niet in de situatie komen dat ik een foto niet kan maken omdat ik een bepaalde lens niet heb. En dan moet je keuzes maken. Maar met deze LowePro Flipsite 400AW is dat geen probleem op je rug. Hij zit lekker voelt aan als een dikke jas op je rug en je kan er makkelijk een langere tijd mee lopen. De grootste afstand dat ik nu met deze rugzak op mijn rug gelopen heb is +/- 6KM. En geen problemen mee gehad. Geen last van mijn rug of schouders. En dat met toch zo veel bij mij.