Vandaag was het voor het eerst in tijden weer eens lekker weer in Nederland. Jovanka en de kinderen hadden en verjaardag en dus had ik mooi de tijd om zelf alleen de oostvaardersplassen op te gaan.

Alleen viel het op het eerste moment dat ik er overheen liep behoorlijk tegen ik kwam maar 1 vogel tegen om op de foto te zetten en een libelle maar meer niet. Dat vond ik toch wel er jammer. Dus ik weer in de auto en wilde naar de andere kant gaan. Al rijdend richting de andere kant van de oostvaardersplassen zag ik een kiekendief dicht bij vliegen. Ik snel uit de auto en zoals een echte fotograaf beaamt had ik mijn foto toestel op schoot liggen en meteen plaatjes daar van schieten.

Dit zijn de momenten waarvoor je het doet maar 1 mooie foto op een dag en mijn dag is goed. Helemaal omdat ik geen roofvogel in het wild op de foto heb gezet. Dit is toch de eerst en ook speciaal voor mij.

De rest van de dag was foto rijker voor mij.

Hier onder zie je enkele gecomprimeerde foto’s

[print_gllr id=674]

Mocht je meer foto’s willen zien en in hogere kwaliteit klik dan hier