Wat een drama weer vandaag we hadden het idee om weer lekker te gaan wandelen. Deze keer in ‘s Graveland de wandel route door Boekesteyn, Schaep en Burgh en Bantam. Maar helaas zat het weer niet mee vandaag toen we weg gingen zagen de voorspellingen er wel goed uit het zou droog blijven en heel af en toe een klein miezer buitje wat je weer geen buitje kan noemen. Maar toen we onderweg reden naar ‘s Graveland begon het te regen en de voorspellingen werden anders. Het zou wat langer gaan regenen maar na een uurtje zou het droog zijn. Dus dachten wij laten we eens kijken of mijn schoonouders thuis zijn om daar een kopje koffie/thee te drinken en dan na een uurtje weer die kant op te gaan. Maar en uurtje werd 2 uur en toen bijna 3 uur maar de voorspellingen werden niet beter. Jammer want ik had er best wel zin in. De volgende keer maar beter en dan hopen op mooier weer.

Maar niet getreurd in de tuin van mijn schoonmoeder kon ik nog een paar mooie foto’s maken tussen de buien door en mijn 50mm 1.8 Canon lens binnen uit proberen zonder flitser. Ik moet zeggen die lens is echt prachtig zo licht sterk dat je geen flitser nodig hebt om in een wat donkere kamer toch hele mooie foto’s te maken

De foto’s die ik vandaag gemaakt heb zijn hier te zien