Het is bijna zo ver. Nog een paar weken en dan gaat op 13 juni de 15e editie WK Nederland van start. Een groot mooi multicultureel voetbal festival in Amsterdam. WK Nederland het multicultureel voetbalfestival is gebaseerd op drie pijlers: -Voetbal – Cultuur – Wereldkeuken. Er is een evenemententerrein waar je kan genieten van verschillende optredens, lekker eten en natuurlijk voetbal kan kijken. De combinatie van dans & muziek, eten & drinken en bovenal een grote dosis sportiviteit maakt dit een geweldig voetbalfestival. Na twee jaar zelf te fluiten en vorig jaar niet actief kunnen zijn ivm werkzaamheden in het buitenland, zal ik dit jaar weer actief zijn bij het WK. Deze keer niet als scheidsrechter maar als fotograaf. Helaas laat mijn hamstring blessure het nog niet toe om te fluiten. Maar er bij zijn is geweldig het feest de sfeer dat moet je mee maken. Kom daarom ook op 13 en 14 juni op sportpark middenmeer in Amsterdam om dit feest mee te maken. voor meer informatie kijk op WKNEDERLAND

WKNEDERLAND