Nu de nieuwe auto er is. Werd het ook tijd voor een goede dashcam in de auto. Ik heb er in het verleden wel een paar gehad maar dat waren goedkope dingen en die werkte niet altijd even lekker of de qualiteit viel erg tegen. 

Waarom een dashcam: Gezien ik veel op de weg zit kom ik regelmatig vreemde situaties tegen waarvan je achter af denkt o dat had ik wel op beld willen hebben. Maar ook is het mij een aantal keer gebeurt dat ik terug kwam bij mijn auto waar ik hem geparkeerd had en dat ik dan schade op mijn auto aantref zonder dat iemand er een briefje achterlaat.  En dat vind het vervelendste. dat je een ander zijn auto schade toe brengt dat gebreurt niet met op zet en dat is heel vervelend maar wees dan wel een vent/dame en laat dan minimaal een briefje achter. We zijn allemaal verzekerd en we doen het niet met opzet. Maar voor de ander is het wel heel vervelend. 

Dus ja de dashcam was voor mij wel iets waarvan ik nu dacht ik ga er wat meer geld voor uitgeven voor een goed product. En na onderzoek online en contact met vrienden en kennissen die er ook een hebben ben ik uitgekomen op de Blackvue RD750X-2ch.