DATUM: 2013-09-21
WEDSTRIJD: FC Almere – FC Hilversum 1 UITSLAG: 2 2

 

Algemeen beeld eerste helft van jouw prestatie
De sfeer tijdens de pas controle was goed. Het is voor de spelers/staf nog steeds even wennen hoe de pas controle plaats vind maar iemand heeft daar problemen mee. En de eerste kwartier liep goed wel meteen een gele kaart voor een speler die een hoop bombarie maakte omdat er een overtreding op hem gemaakt zou zijn volgens hem. Niet vanuit mijn beoordeling. Maar daarna was ik traag. Traag in de omschakeling traag om bij de situatie te komen. Waardoor je wat meer commentaar op mijn beslissingen terwijl ze wel goed zijn maar omdat mijn afstand groter was op de situatie. 

 

Algemeen beeld tweede helft van jouw prestatie
De tweede helft ging iets beter ik kon korter volgen en stond dichter op de situatie. En daardoor kon ik de vreemde been beweging (onnatuurlijk) van de verdediger van FC. Almere goed beoordelen dat dit een rode kaart was. Wat na de wedstrijd ook bevestigd werd door de trainers. 

Overall geen sterke optrede

 

 

Wat ging er goed?Noem 3 goede voorbeelden

1

Heb voldoende zelfkritiek

2

Verduidelijk beslissingen non-verbaal

3

Praat op correcte wijze met spelers

 

Wat ging er minder goed
De min punten van mij in deze wedstrijd was vooral het lopen en positie kiezen. Kort volgen en sneller anticiperen waren niet sterk. Naarmate de wedstrijd volgde vooral in de 2e helft ging het iets beter

 

Wat kan ik verbeteren? (zie checklist achterzijde). Noem 3 verbeterpunten

1

Anticipeer op richting waarin spel beweegt

2

Volg het spel dichtbij met goed overzicht

3

Neem strafbaar buitenspel waar