Vandaag was dan eindelijk de dag. Ik kon mijn nieuwe lease auto op halen bij van Mossel in Oisterwijk. Het is natuurlijk eens stukje rijden om je auto daar op te halen als je in het midden van het land woont, maar dat heb je er wel voor over. De auto kon ook op transport gezet worden en dan werd hij op mijn werk afgeleverd. Maar het is altijd toch leuker om zo iets zelf te doen dan hem van een trainer af te zien komen.

Waarom je Volkswagen bij van Mossel in Oisterwijk en niet bij Avenue dat dichter is. Dit komt omdat van Mossel de Lease maatschappij is van Strukton Civiel waar ik werk.

Zoals je in en eerder blog bericht hebt kunnen lezen heb ik de Golf 7 BlueMotion Highline Executive Plus besteld in Tornado Rood.

Als extra optie heb ik er een vaste trekhaak op laten zetten en elektrische ramen achter. Nog steeds vind ik dit vreemd dat Volkswagen wel cruise control standaard op hun auto’s zetten maar elektrische ramen achter is er niet bij.

Maar goed daar is hij dan de dag dat mijn nieuwe auto kan op halen

Aangekomen bij van Mossel stond de auto al netjes klaar. Ik kreeg daar netjes uitleg van de verkoper over alle functies die de nieuwe Golf 7 heeft met de Discovery pro. Daarna werd het tijd voor de terug reis naar huis.