Afgelopen maandag toen ik op de snelweg reed begon er op eens iets te piepen in mijn auto. Als snel was het duidelijk. Volgens mijn auto was mijn bandenspanning niet goed meer.

VW-T-01

Ik de eerste beste tankstation opgezocht en dit gecontroleerd. Vond het vreemd want alleen Links voor was 2.1 bar en de rest 2.2 Ik vond het nog wel mee vallen. Ik mijn banden opgepompt naar 2.7 wat de max is voor zware belading. En computer gereset.

VW-T-03

Na twee dagen reed ik na een drukke dag van mijn werk naar huis over de A27 en toen begon de auto weer te piepen banden spanning laag “rechtsachter” Ik de Esso tankstation opgezocht en ja deze was van 2.7 bar naar 2.1 bar in 2 dagen tijd en ik hoorde hem ook sissen. De band wat harder opgepompt en ben naar mijn ouders in Huizen gereden. Almere durfde ik niet aan. En heb daar de mobiliteit service van Volkswagen gebeld.

VW-T-02

Gelukkig kwamen die snel en was de band snel geplakt. Er zat namelijk een schroef precies in het midden van het loopvlak.